La regidora Lena Baraza destaca les accions impulsades des de l’Ajuntament per complementar les mesures de Conselleria

La darrera setmana va tindre lloc de forma telemàtica la reunió del Consell Escolar de la ciutat de Xàtiva per tal d’abordar alguns temes d’interès educatiu així com el calendari per al proper curs escolar. La reunió es va centrar especialment en l’adaptació a l’època de confinament en l’àmbit educatiu, temps en el qual tant els centres com les diferents administracions s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies.

En la reunió del Consell Escolar es va fer menció a l’escoleta de Pasqua i a l’escoleta d’Estiu, com també es va posar en valor l’atenció en l’oci educatiu que es complementa amb les activitats de «Estiu Actiu», promogudes per als mesos de juliol i agost de forma virtual a través de diferents vídeos.

Pel que fa als dies festius del calendari escolar 2020-2021, el Consell va determinar els dies 7 de desembre i 17 i 18 de març, amb la intenció de sol·licitar a Conselleria d’Educació el permís per ampliar-ho també al 16 de març per tenir alliberada tota la setmana fallera, tal i com s’havia plantejat aquest any 2020. La proposta va ser aprovada per unanimitat, amb un ampli consens per part de Primària i Secundària.