En aquesta jornada commemorativa es pintaran jocs coeducadors al terra dels Jardins de la Pau amb la finalitat d’aconseguir que hi haja més vida al Jardí

El Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets celebrarà el dia Internacional del Joc, demà dissabte, 28 de maig, als Jardins de la Pau convidant a tots a gaudir d’una vesprada lúdica i divertida. Hi haurà jocs tradicionals i coeducadors.

Segons el consell, no podem deixar enrere el Dret al Joc, un dels drets més importants. El dret al joc es defineix en l’article 31 de la Convenció sobre els drets dels xiquets on diu que “els Estats Parts reconeixen el dret del xiquet i la xiqueta al descans i a l’esplai, al joc i a les activitats recreatives pròpies de la seua edat i a participar lliurement en la vida cultural i en les arts.”

Demà, en aquesta jornada commemorativa es pintaran jocs coeducadors al terra dels Jardins de la Pau amb la finalitat d’aconseguir que hi haja més vida al Jardí, donant-li color perquè la gent puga gaudir de l’espai d’una manera diferent.