Les reunions preparatòries es realitzaran a la Casa de les Dones de Xàtiva i seran obertes a la ciutadania

El passat 17 de gener es va celebrar una reunió del Consell de les Dones on es va acordar per totes les presents aconseguir que en l’impuls i la preparació de la programació del 8M en la ciutat puga participar tota la ciutadania, tant de Xàtiva com de les poblacions properes.

Moltes són les activitats que es programen tant per part de les associacions feministes i altres entitats de la ciutat, com des del mateix Consell i també des de les coordinadores d’igualtat i convivència de tots els centres educatius de la ciutat. Per tant, s’ha vist la necessitat de fer un treball col·lectiu previ amb l’objectiu de sumar esforços i no contraprogramar activitats. 

“Volem treballar des de la sororitat i el consens perquè tant la programació al voltant del 8M com l’organització de la manifestació siga una convocatòria amb el mateix suport que el d’anys anteriors”, han indicat des de el Consell de les Dones. A més han afegit “En mig d’un context d’augment de negació de la violència de gènere i d’enquestes que posen en evidència la por d’una part de la població al feminisme i la igualtat hem d’aprofitar les eixides al carrer per a reivindicar a les dones i homes que amb el feminisme fem, entre tots i totes, una societat millor. Volem un dia de la dona de festa reivindicativa per a celebrar tots els avanços aconseguits pel feminisme i exigir la continuïtat en la lluita per la igualtat real”.

Les reunions preparatòries es realitzaran a la Casa de les Dones de Xàtiva i seran obertes a la ciutadania. Més informació a les xarxes socials de la Casa de les Dones, al correu casadelesdones@xativa.es o als telèfons 962289852 / 678869129.

La primera d’aquestes reunions serà el dimarts 30 de gener a les 19.30 h. a la Casa de les Dones.