L’Assemblea va aprovar la dació de comptes del 2022, les cinc línies estratègiques per al 2023-2025 del Consell i el pressupost del 2023

El divendres passat es va celebrar l’Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut de Xàtiva on es va escollir a la nova Comissió Permanent i es van presentar les línies estratègiques 2023-2025. L’Assemblea també va escollir, per unanimitat, a Alexandra Boluda com a presidenta per als 2 pròxims anys, en substitució de Guillermo Delegido. 

La nova Comissió Permanent està conformada per 5 joves de diferents entitats que pertanyen al Consell. A banda d’Alexandra Boluda, de la Muixeranga de Xàtiva, repeteix Susanna Martínez, del Grup de danses Socarrel. A més s’incorporen Guillermo Pastor, de l’Agrupament Escolta Jamboree, com a tresorer, i Noemi Engo, de la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva i Helena Moral, d’Arc de Sant Martí, com a vocals. 

L’Assemblea també va aprovar la dació de comptes del 2022, les cinc línies estratègiques per al 2023-2025 del Consell i el pressupost del 2023. En futures assemblees es decidiran les accions concretes a desenvolupar, fent-se de forma participativa perquè les mateixes entitats del Consell puguen aportar idees i opinions. 

L’assemblea va comptar amb la representació institucional de l’alcalde, Roger Cerdà, la regidora de joventut Lena Baraza, representants del Consell Valencià de la Joventut i d’altres institucions.