Aquests consellers i conselleres representen a l’alumnat dels diferents centres escolars de la localitat

El saló de Plens de l’Ajuntament de Canals va acollir el dimarts passat als nous consellers i conselleres de la primera sessió del Consell de la Infantesa i Adolescència, el qual va estar presidit per l’alcalde, Nacho Mira, pel regidor d’Educació, Edu Badal i per les tècniques d’educació i joventut, Natalia Torró i Laia Segarra, respectivament. 

En aquesta primera sessió, els xiquets i les xiquetes de 5é i 6é de primària de tots els col·legis de la localitat, van jurar el seu càrrec rodejats dels seus professors i professores. Un total de 16 xiquets, entre titulars i suplents, van llegir davant les autoritats la seua nova responsabilitat. 

A continuació, es van presentar les seues propostes i les seues preocupacions, entre les quals destacaven la millora de la visibilitat en alguns cantons de la població, dotar de xarxa wifi a la via pública o posar més vigilància en les entrades i eixides dels centres escolars. 

Aquests consellers i conselleres representen a l’alumnat dels diferents centres escolars de la localitat. Tenen la missió de recollir informació i propostes dels seus col·legis i exercir de via de comunicació entre els xiquets i xiquetes i les autoritats locals. 

En definitiva, el consell és una mesura per tal que coneguen el funcionament del govern local, al mateix temps que es garanteix el benestar i el desenvolupament dels drets de la infantesa i adolescència en el municipi.