Des del Consistori es té la ferma convicció que la constitució d’aquest Consell és necessària per a obrir una línia de diàleg amb els xiquets i xiquetes del poble

El passat divendres, 29 d’abril, el Saló de Sessions de l’Ajuntament de Canals rebia als i les estudiants que formen part del Consell de la Infantesa.

Canals vol ser un poble inclusiu, i per això, a més dels nous consellers i conselleres dels col·legis de la localitat, s’han nomenat també a dos membres representants de l’associació ASCADIS, i un nou membre representant de tots els xiquets i xiquetes de Canals amb diversitat funcional.

Els participants del Consell sol·licitaven en l’anterior citació la construcció d’un parc de skate. Per això, des del Consistori es van fer les indagacions pertinents respecte de la propietat de diversos terrenys que es barallaven com a possible lloc d’emplaçament d’aquest.

No resultant exitosa aquesta primera proposta i, interessades a escoltar nous suggeriments, l’alcaldessa i la tècnica van convidar a totes i tots a buscar noves zones on situar el parc en un terreny públic adequat.

Els consellers i conselleres van acceptar l’ajuda en l’elaboració del Pla de la Infantesa que se’ls va sol·licitar, amb l’aportació de noves perspectives i punts de vista per fer de Canals un poble a l’alçada de les necessitats de totes i tots els veïns.

Des del Consistori es té la ferma convicció que la constitució d’aquest Consell és necessària per a obrir una línia de diàleg amb els xiquets i xiquetes del poble, que a més de moltes ganes i ambició, també desitgen aportar noves propostes de millora per a Canals.