La nova executiva aprovada en el congrés extraordinari comptarà amb la presència de Xelo Angulo i Roger Cerdà continuarà sent membre del Comité Federal

La nova executiva aprovada en el congrés extraordinari que es va celebrar el cap de setmana passat a Benicàssim comptarà amb la presència de Xelo Angulo, com a responsable de coordinació territorial. L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà Boluda continuarà sent membre del Comité Federal. 

La diputada i segona tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo ja ha format part de les dues anteriors cúpules del PSPV en l’àrea de Cooperació al Desenvolupament. 

La proclamació de Diana Morant com a secretària general dels socialistes valencians ha suposat també l’entrada de l’alcalde de Xàtiva en el comité federal del partit i formarà part del màxim òrgan de control polític i de direcció del Partit Socialista en l’àmbit estatal, responsable de dirigir la política del PSOE. 

A més, Roger Cerdà, l’alcaldessa de Bolbait, Judith Perales; l’alcalde de Moixent, Guillermo Jorques; la exalcaldessa d’Anna, Pilar Sarrión i l’exalcalde de l’Alcúdia de Crespins, Xavier Simón seran membres del Comité Nacional. 

Segons ha declarat alcalde de Xàtiva, “És un honor poder formar part del Comité Federal i poder prendre partit en les principals decisions del meu partit i la seua direcció, encapçalada per Pedro Sánchez. Estem preparats per a fer front a la dreta i la ultradreta en el seu procés de desmantellament de les polítiques fetes pels governs del Botànic”.