Serà en format de públic reduït i les entrades són molt limitades

Després de dos grans èxits consecutius, el concert de Pep Gimeno “Botifarra” i el de Pau Vallvé i La Maria, el Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor, arriba al seu equador. El pròxim concert serà demà divendres 26 i canvia d’ubicació per la pluja. No serà al claustre de Sant Domènec sinó al Gran Teatre de Xàtiva. Amb el canvi l’organització ha aprofitat per a donar-li un format molt íntim, de públic reduït, i no perdre així l’esperit original del claustre. Les entrades són molt limitades i estan quasi exhaurides. 

La nit de demà arriba de la mà d’un clàssic, Quico Pi de la Serra i el seu 24é treball “Cançons de Combat”, un recull dels seus himnes immortals. Tocarà també Clara Andrés qui presentarà el seu àlbum multipremiat “Capfico”. Un treball resultat de la complicitat entre ella i Estela Tormo, cantant i compositora del grup alcoià Júlia. 

El divendres 2 de juny actuarà Judit Neddermann, presentant al País Valencià el seu nou àlbum, “LAR”. Serà la mateixa nit que Maria Hein, jove mallorquina que presentarà el seu debut discogràfic “Continent i contingut”. Tancarà el festival el diumenge 11 de juny, el concert d’Andreu Valor i el concurs MiL Descobreix.