Dijous passat va tindre lloc la cloenda del programa amb tallers ecològics i l’entrega del xec a l’alumnat per part de l’Ajuntament

L’alumnat del CEIP la Sénia de l’Alcúdia de Crespins va viure passat dijous una jornada ecològica i divertida amb tallers, que va servir de cloenda del projecte educatiu i d’eficiència energètica 50/50 de la Diputació de València del curs 21- 22. Una iniciativa que ha tingut com a objectiu reduir el consum i la factura energètica del centre a través de potenciar l’eficiència energètica i l’ús responsable d’aigua. 

En aquest sentit, i pel que fa als estalvis econòmics del programa en el darrer curs 21-22, la regidora d’Educació, Maite Juan, i la regidoria de Cultura, Amparo Albalat, van entregar en nom de l’Ajuntament un xec de 3.000 euros a l’escola. Diners estalviats en la factura energètica i amb els quals els alumnes podran decidir en quin tipus d’activitats els volem invertir. 

Així mateix, l’alcalde ha destacat la importància d’aquestes activitats educatives “per aconseguir entre la població un consum energètic responsable i treballar pel respecte al medi ambient des de l’escola”. 

Per la seua banda, el regidor de Medi Ambient, Jordi Caparrós, ha manifestat que “hem intentat estudiar tots els consums que es fan al centre: llum, aigua i gasoil. Amb la idea de prendre mesures per a reduir-los alhora que hem fet partícip el nostre alumnat en la millora de l’entorn i medi ambient”.