Demanen que inste a l’Ajuntament a resoldre aquest problema

El col·lectiu de ciutadans i ciutadanes de Xàtiva afectats per la situació d’abandó del manteniment dels dipòsits de Xàtiva, que està generant filtracions continuades i inundacions en diverses vivendes, ha interposat una queixa al Sindic de Greuges per no tenir contestació ni actuació per part de l’Ajuntament de Xàtiva i no solventar aquest problema que afecta, segons apunten, a tota la ciutat.

La queixa presentada és la següent: 

Al Síndic de Greuges,

Tramite aquesta queixa en nom d’un col·lectiu d’afectats i en nom propi. La nostra queixa és contra l’actual Govern de l’Ajuntament de Xàtiva per la situació en què es troben els dipòsits municipals de distribució d’aigües potables, en concret el dipòsit de Sant Josep. La situació d’abandonament i conseqüent deteriorament provoca, des de fa anys, múltiples problemes de filtracions d’aigües i, fins i tot, inundacions en molts habitatges de casc antic de la ciutat amb els conseqüents problemes d’habitabilitat i perjudici dels nostres patrimonis.

La situació ha estat plantejada en múltiples ocasions al consistori, fins i tot en diversos Plens municipals, trobant-nos sempre els afectats amb una actitud dilatòria per part d’aquest.

No és un problema “estètic”. És un greu problema que afecta la nostra qualitat de vida i la salubritat del nucli antic.

Li demanem urgisca a l’Ajuntament a solucionar aquest greu problema. Ens trobem a la seva disposició per al que necessiten.