Les Pereres acull la primera jornada de la Lliga Infantil aquest cap de setmana

A primers del mes d’Octubre es van reiniciar les competicions que organitza la FNCV, d’acord amb les normes establides per la Conselleria de Sanitat i les recomanacions de la RFEN i en les quals no s’admet l’assistència de públic.

Pel que fa al Club Natació Xàtiva, la tornada a la competició es va produir el passat cap de setmana. Els esportistes xativins van participar en el primer control per a Infantils i Majors corresponent a la temporada 2020-2021. El control va tindre lloc en la Piscina Municipal Coberta de Benimamet i en ell van participar tretze clubs de la província de València en les categories: infantil, júnior i Absoluta.

Pel Club Natació Xàtiva, cal destacar els següents resultats:

Viky García, en els 50m braça, va ser tercera, segona en la prova de 200m estils i primera en els 100m braça.

Carmen Benito, en la prova de 50m esquena, va ser segona.

Edgar Rodríguez va ser segon en els 50m papallona, primer en 50m esquena i també primer en 100m esquena.

Per últim, Adam Rodríguez va aconseguir la primera plaça en els 50m braça, tercer en 50m papallona, segon en 100m papallona i primer en 100m braça.

De cara al cap de setmana vinent, la piscina coberta del Poliesportiu Les Pereres de Xàtiva acollirà dissabte la primera jornada de la Lliga Infantil amb la participació dels clubs de Canals, Gandia, Ontinyent, Picassent, Silla, Torrent i Xàtiva.