En aquesta competició van participar un total de 79 nadadors dels clubs de Gandia, Elda, Ontinyent, Picassent i Xàtiva

El passat cap de setmana es van celebrar les proves d’accés per als campionats autonòmics de les categories Prebenjamin, Benjamí i Aleví en la Piscina Municipal Coberta de Gandia. 

En aquesta competició van participar un total de 79 nadadors dels clubs de Gandia, Elda, Ontinyent, Picassent i Xàtiva.

 Pel Club Natació Xàtiva van prendre part els següents nadadors:

Categoria Prebenjamí: Lara Martí, Carmen Tortosa i Marc Soler

Categoria Benjamí: Laia Blau, Ainara Sanchis, Amaia Llopís, Jordi Gimeno, Manel García, Roger Arnau, David Mico.

Categoria Aleví: Haridian Sanchis, Lucia Alfonso, Nuria Ferrus, Juan A. Marín, Guillem Siles, Pau Sanchis, Natxo Sánchez 

Aquestes proves es realitzen amb la finalitat d’obtindre les mínimes per als diferents campionats autonòmics i substitueixen a les lligues que per les circumstàncies actuals no s’han pogut celebrar.

En aquesta competició els més xicotets, els prebenjamins, van nadar proves de 25 m en les modalitats d’esquena i crol, els benjamins els trams de 50 i 100 m dels mateixos estils. Les proves de la categoria aleví ja van abastar totes les distàncies i estils.

Aquesta competició va ser la primera d’aquesta temporada per als nadadors prebenjamins i els seus primers registres. Quant als temps, els nadadors xativins segueixen en la seua progressió i pròxims a aconseguir els temps per a les competicions autonòmiques. 

El pròxim cap de setmana, el Club Natació Xàtiva participara en les proves d’accés als campionats autonòmics per a infantils i majors que se celebrara en la Piscina Coberta de Gandia.