Edgar Rodríguez, Adam Rodríguez i Carme Benito van ser els representats xativins 

Els passat cap de setmana es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta de la Sagrera de Castelló el Trofeu Federació amb la participació de 20 clubs de la FNCV.

Per a la participació en aquest trofeu, de categoria absoluta, era necessària tindre marques mínimes acreditades i pel CN Xàtiva van competir Edgar Rodríguez, Adam Rodríguez i Carme Benito

Els nadadors de Xátiva van participar en diferents proves individuals: Carme Benito en 50 i 100 m. esquena; Adam Rodríguez en 50 i 100 m. papallona i Edgar Rodríguez en 50 m. lliures, 50 m. papallona, 50 m. esquena, 100 m. esquena i 100 m. lliures.

Quant a registres, cal destarcar els 59seg 54cent en 100 m. esquena d’Edgar Rodríguez i un temps de un temps de 52”45 del mateix nadador en 100 m. lliures.

D’altra banda, el próxim dissabte 14 de novembre la  Piscina Coberta del Poliesportiu Les Pereres de Xàtiva acollirà la Primera Jornada de la Lliga de Promeses – Jocs Esportius en les categories de Benjamí i Aleví. Amb la participació dels clubs de: Algemesí, Alzira, Horta Nord, Ontinyent, Silla i Xàtiva.