Més de 880 nadadors es van donar cita en Sedaví

Els dies 9, 10 I 11 de Juliol es va celebrar el XXXI Campionat d’Espanya Màster d’Estiu. La competició va tindre lloc en la Piscina Municipal de 50 m. de Sedaví i van prendre part 885 nadadors pertanyents a 133 clubs de la Real Federació Espanyola de Natació.

Pel club Natació Xàtiva van competir: Pilar García, Rosa Mora, Maica Santana, María José Roca, Sofía Andrés, Fernando Casesnoves, Felipe Badia, Ximo Molina, Fede Zuñeda i Carlos Molina.

La competició va tindre lloc amb regulació d’aforament, la qual cosa va fer que els nadadors estigueren en les instal·lacions en diferents horaris segons les proves en les quals s’hagueren inscrit.

Dels nadadors màsters del Club Natació Xàtiva cal destacar que:

• Maica Santana va ser setena en la prova de 100 m. braça amb un registre de 1´37”78.
  • Pilar García va aconseguir la quarta plaça en els 50 m. papallona amb un temps de 53”09 i va ser octava en els 50 m. lliures amb 40”43.
  • L’equip format per: Carlos Molina, Maica Santana, Ximo Molina i Rosa Mora, va finalitzar en el lloc 11 en els 4X100 m. estils Mixt.
  • En la classificació per clubs el Club Natació Xàtiva va acabar en el lloc 79.

La setmana vinent el Club Natació Xàtiva participara en el Campionat Autonòmic Absolut que se celebrara en la Piscina Coberta de 50 m. Esperança Lang d’Elx.