Xàtiva va acollir la celebración del 4t control Masters

El dissabte 6 de maig es va celebrar l’II Trofeu Lilaila Kids per als nadadors de les categories Benjamí i Pre- benjamí organitzat pel Club València de Natació. La competició es va celebrar en la Piscina Coberta del Club València. En la mateixa van prendre part 133 nadadors pertanyents a 8 clubs.

Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors: Categoria Pre-Benjamí: Corina Borreguer, Emma Lockyer, Axel Arteche i Ian Chust. Categoria Benjamí: Sergio Márquez

Els nadadors de Xátiva van obtindre uns bons resultats aconseguint pujar al podi en diverses proves. Ian Chust va ser medalla d’or en els 50 m. lliures i 50 m. esquena.

L’equip de relleus format per Ian Chust, Emma Lockyer, Axel Arteche i Corina Borreguer, van aconseguir la medalla de plata en la prova de 4X50 m. lliures.

4t Control Masters – Xàtiva

El passat dissabte també va tindre lloc el quart control per als nadadors de la categoria Màster. La competició es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta dels Pereres de Xátiva.

En la mateixa van prendre part 124 nadadors pertanyents a 8 clubs de la FNCV.

Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors: Pilar García, Maica Santana, Mª José Roca, Andrea Domingo, Clara Valls, Artur Ahumada, Ricard Soriano i Carlos Molina

Els màsters del Club Natació Xàtiva van competir en diverses proves individuals amb la finalitat d’aconseguir les seues marques per al campionat autonòmic d’estiu.