El proper dissabte se celebrará el II Trofeu Ciutat de Xàtiva

El passat cap de setmana el XXVIII Campionat d’Espanya Open Màster d’Hivern. La competició va tindre lloc en la Piscina Municipal la Sagrera de Castelló. En el campionat màster van prendre part 1.652 nadadors pertanyents a 172 clubs de la Real Federació Espanyola de Natació.

Pel club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors màsters: Pilar García, Maica Santana, Sofía Andrés, M. José Roca, Fernando Casesnoves i Carlos Molina.

Els nadadors màsters del Club Natació Xàtiva van participar en diverses proves individuals de les diferents categories. Els màsters de Xàtiva van obtindre bones classificacions aconseguint puntuar en la majoria de proves. Així mateix van millorar els seus registres personals. Quant a la classificació l’equip femení es va lasificar en el lloc 108 i el masculí en el 138.

XXVIII Memorial Internacional Pascual Román d’Elx

Seguint amb l’activitat del passat cap de setmana, es va celebrar en la Piscina Coberta Municipal del Pavelló Esperanza Lag de 50 m. d’Elx, el XXVIII Memorial Internacional Pascual Román de categoria Absoluta. En aquest trofeu, que organitzat pel Club Natació Elx van participar un total de 375 nadadors de 31 clubs de les diferents federacions d’Espanya:

Pel Club Natació Xàtiva Van participar els següents nadadors:

Categoria Infantil: Guillem Siles, Rebeca Ferrer, Andrea Soriano, Vera Ferrándiz i Paola Andani.

Categoria Júnior: Nadia García, Bea Descals, Guillem Casesnoves i Andreu Casesnoves.

Categoria Absoluta: Izan Ayllon

Els nadadors de Xátiva van competir en diverses proves individuals, aconseguint uns bons resultats, classificant-se per a diferents finals.

Nadia García es va classificar per a la final de 50 m. lliures i amb un temps de 28”09 va ser cinquena.

Andrea Soriano va ser octava en la final de 100 m. esquena amb un crono de 1´11”78.

Guillem Casesnoves va ser sisé en la final dels 200 m. braça amb 2´44”28

Izan Ayllon en la final dels 50 m. lliures va aconseguir la cinquena posició amb un registre de 24”96.

Dissabte que ve 25 de febrer el Club Natació Xàtiva celebrarà el seu “II Trofeu Ciutat de Xátiva”. En el mateix participaren prop de 200 nadadors pertanyents a 8 clubs de la FNCV.

El diumenge 25 serà el torn dels màsters en el seu tercer control que tindrà lloc també en la Piscina Municipal Coberta dels Pereres.