Diumenge que ve 17 de desembre els alevins i benjamins de Xàtiva competiran en la tercera jornada de la lliga aleví i segona benjamí

Els dies 9 i 10 del present mes de desembre, s’ha celebrat en la Piscina Municipal Coberta la Salera de 50 m. de Castelló l’IV Trofeu Federació 226 ERS. En aquesta ocasió la pileta es va canviar a 25 m per a competició i 25 m. per a calfament.

En la present edició del trofeu han participat un total de 395 nadadors de 26 clubs de la FNCV. 

En aquest trofeu es competeix en la modalitat de categoria absoluta i per a poder participar cal tindre acreditades les mínimes establides.

Els nadadors de Xàtiva han aconseguit bons registres. Andrea Soriano en els 50 m. esquena va aconseguir la mínima per als pròxims campionats d’Espanya amb un temps de 31”00.

Guillem Casesnoves va revalidar la mínima en els 50 m. braça amb un crono de 30”44.

En la prova de relleus 4X50 m. lliures, 4X100m. lliures l’equip format per Rebeca Ferrer, Andrea Soriano, Nadia García i Paola Andani, van ser octaves amb uns temps de 1´52”62 i 4´07”65 respectivament, millorant el temps acreditat.

En els 4X50 m. estils l’equip format per: Andrea Soriano, Paola Andani, Bea Descals i Nadia García van quedar en huitena posició amb un temps 2´08”17 millorant també el temps d’eixida.

Diumenge que ve 17 els alevins i benjamins de Xàtiva competiran en la tercera jornada de la lliga aleví i segona benjamí que se celebrarà en la piscina municipal dels Pereres de Xàtiva.

La pròxima competició en al fet que participara el Club Natació Xàtiva, serà el dissabte 26 de Novembre en la 1a Jornada de la Lliga Pre-benjamí, que se celebrarà a Gandia.