IV campionat autonòmic màster Comunitat Valenciana

Diumenge passat 21 de gener el Club Natació Xàtiva va participar en la tercera jornada de la lliga Benjamín. Aquesta competició es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta d’Alzira. En la mateixa van participar 154 nadadors pertanyents a 14 clubs de la FNCV.

En aquesta competició els benjamins nascuts en 2014 van nadar les proves de 200 m. esquena. Els benjamins del 2013 ho van fer en 200 m. lliures i 200 m. estils.

 Pel Club Natació Xàtiva van prendre part els següents nadadors:

Categoria benjamí 2014: Lara Martí, Axel Arteche i Julen Belda

Categoría benjamí 2013: Ian Chust i Ares Andreu

Quant als resultats, els nadadors de Xàtiva van registrar per primera vegada els seus temps en les proves referides. Amb la relació a les classificacions:

 Ian Chuts va ser primer en els 200 m. lliures amb un temps de 2´34”25. Així mateix va aconseguir la primera posició en els 200 m. estils amb un *crono de 3´01”57.

IV campionat autonomic màster Comunitat Valenciana

Els dies 20 i 21 del present mes de Gener es va celebrar l’IV Cto. Autonòmic Màster de la Comunitat Valenciana.

Aquesta competició va tindre lloc en la Piscina Municipal La Sagrera de 50 m. de Castelló. En la mateixa van prendre part 845 nadadors pertanyents a 40 clubs de la FNCV. 

Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Pilar García, Andrea Domingo, Maica Santana, Sofía Andrés, Adela Casesnoves, Carlos Molina, Cessar Rodríguez, Olivier Martínez, Pepe Barbera i Fernando Casesnoves.

Els màsters del Club Natació Xàtiva van competir en diverses proves individuals en les diferents categories màsters aconseguint uns bons resultats aconseguint quatre medalles en les proves individuals:

Pilar García va aconseguir la medalla de plata en les proves de 50 m. papallona, en la prova de 100 m. estils i 100 m. papallona va aconseguir les medalles de bronze. 

Maica Santana va aconseguir la medalla de bronze en la prova de 200 m. braça.