Real Madrid, Valencia Basket, Cornellà, Joventut, Academia Basketball Unlimited i el CB Genovés ajornen la seua participació

Durant aquest mes de maig, el CB Genovés haguera presentat la divuitena edició del seu torneig aleví. Un campionat que des del 2003 s’ha organitzat de manera ininterrompuda, malgrat els entrebancs que han anat apareixent al llarg d’aquestes dues dècades. Un torneig que s’ha convertit en un referent a nivell estatal i que molts dels clubs que han passat han utilitzat per preparar els planters dels seus equips en categoria preinfantil de la temporada següent.

La setmana passada la FBCV anunciava la suspensió de totes les competicions d’Iniciació al Rendiment, la qual cosa ha generat una decisió difícil per al CB Genovés però responsable davant la situació sanitària que la societat està vivint.

Real Madrid, Valencia Basket, Cornellà, Joventut, Academia Basketball Unlimited estaven cridats a acompanyar al Club Bàsquet Genovés per disputar el XVIII Torneig Aleví de Minibàsquet, el qual, per culpa de la situació de pandèmia que s’està vivint a conseqüència de la COVID 19, se suspén.