6 ors, 7 plates i 4 bronzes en un cap de setmana on van competir totes les categories del club xativí. 

El passat cap de setmana es va disputar en la localitat de Vitòria la primera de les proves del Circuit Nacional de Parabádminton i Inclusiu on van participar les esportistes del Club Bàdminton Xàtiva Selenia Pla i Mª José Mompó.

El Centre Cívic Zabalgana va acollir del 5 al 6 de febrer als 26 esportistes inscrits en les diferents proves. Les esportistes xativines van participar en les següents proves; Selenia en l’individual femení i en el dobles mixt al costat d’Alex Santamaria i en la prova de dobles inclusiu al costat de Mª José Mompó, que també va acudir a l’esdeveniment en qualitat de tècnic.

En la prova d’individuals (mixtos) SL3-SL4 Selenia Pla va aconseguir una victòria important enfront de Eneko Ortiz De Zarate per 21-17 i 21-12 en una dura trobada que es es prolongar fins als 31 minuts i que li va valdre a la xativina per a assegurar-se la medalla de plata.

Torn ara per a la prova de dobles mixt on va formar parella amb Alex Santamaria disputant la final de DX SL4-SH6 enfront de la parella granadina formada per Cristina Sánchez De Lechina i Iván Segura en una disputada trobada de 36 minuts en el qual aquests últims aconseguien imposar-se per 21-13 i 21-15. De nou Selenia pujava al segon lloc del podi al costat del seu company Alex.

Finalment, la jornada del diumenge va estar destinada en la seua major part a la disputa de la prova inclusiva on les xativines es van fer amb dues victòries de les 4 possibles ocupant la setena plaça amb un quàdruple empat en la quarta posició.

En resum, un bon inici de la competició nacional per a la nostra esportista que continua treballant intensament dia a dia amb l’objectiu de millorar el seu joc.

Els esportistes de categories inferiors del C.B Xàtiva aconsegueixen 11 medalles en el Top TTR disputat a Manises.

4 ors, 4 plates i 3 bronzes va ser el balanç aconseguit pels xativins.

La competició a nivell autonòmic va començar amb la jornada del dissabte 5 de febrer amb la disputa del Torneig Territorial *Ranqueable, en la seua nova denominació Top TTR, que es va disputar en la localitat valenciana de Manises, fins a la qual es van desplaçar un total de 14 esportistes del Club Bàdminton Xàtiva.

El Poliesportiu Municipal de Manises va acollir als 110 esportistes inscrits procedents de diverses comunitats autònomes en una jornada intensa que es va iniciar a les 9.00h.

El balanç dels esportistes xativins va ser molt bo i van aconseguir ser presents en els llocs destacats en quasi totes les categories que van entrar en competició al llarg de la jornada del dissabte.

Iniciem el resum com és de costum pels més joves. En la categoria Sub-11 el nostre representant Arnau Ballester va aconseguir penjar-se la medalla de plata al costat de la seua companya Anna Vilaplana (C.B Sant Ferran) en cedir tan sols enfront de la parella balear formada per Hugo Palberg i Elba Ribas. En la prova d’individual masculí va aconseguir la segona plaça del grup A en cedir tan sols en una trobada, la qual cosa li va valdre per a aconseguir la tercera plaça en la classificació final.

Passem ara a la categoria Sub-13 on els nostres jugadors Martina Molina i Feliu Terol es van veure obligats a pujar a la categoria Sub-15 en la prova de dobles mixtos a causa de l’absència d’altres parelles de la seua mateixa edat. Així doncs, van quedar enquadrats en el grup B on van tindre l’oportunitat de disputar tres trobades contra esportistes de major edat i amb això utilitzar aquests partits com a preparació per a la pròxima temporada. Encara que no van poder guanyar cap d’ells els xativins van mostrar detalls de qualitat.