Thomas Wandschneider haurà d’esperar per a disputar els campionats més importants que està preparant

Aquest dilluns, el Club Bàdminton Xàtiva ha tornat als entrenaments amb l’inici de la pretemporada amb l’objectiu fixat en el fet que els esportistes adquirisquen una bona base física que els permeta afrontar amb garanties el treball al llarg de la temporada 2020-2021.

Durant el mes de setembre, els jugadors i jugadores del club i les noves incorporacions procedents de l’Escola Esportiva Municipal i del projecte Se Busca Campeón es prepararan tant físicament com tècnicament, en sessions de matí i vesprada, en les instal·lacions municipals del Pavelló de Voleibol i Les Pereres a les ordres del tècnic Javier Alcázar. L’activitat s’iniciarà per a totes les categories i es realitzarà seguint tots els protocols de seguretat possibles per a garantir una pràctica segura per part dels nostres esportistes.

Una nova temporada, amb molts canvis en l’àmbit competitiu, que es presenta plena de nous objectius i reptes per als nostres esportistes i que tant el cos tècnic com els esportistes encaren amb molta il·lusió.

D’altra banda, novament l’esportista Thomas Wandschneider ha vist com s’ajorna una nova competició important en el seu calendari competitiu. Fa uns mesos ja va veure com la seua participació en els Jocs Paralímpics, que s’havien de disputar el mes vinent de setembre a Tòquio, es veia posposada fins al 2021 a causa de la pandèmia que estem travessant.

L’últim revés ha arribat quan s’anunciava que el Campionat d’Europa de Parabàdminton que havia de disputar-se del 5 a l’11 d’octubre de 2020 a Dublín quedava també ajornat.

Tot i això, Thomas és optimista i contínua de manera exhaustiva amb la seua preparació, però és conscient que cada any que passa les seues possibilitats disminueixen, pel fet que actualment en el parabàdminton encara no existeixen categories per edat, és per això, que en moltes ocasions ha de competir contra esportistes molt més joves que ell, la qual cosa li va minvant físicament més del desitjat al llarg dels tornejos en els quals participa.