En aquesta exposició es mostren les pàgines de la revista en un format més gran per tal de facilitar la seua lectura

El passat desembre de 2020 el Consell de la Joventut de Xàtiva presentava l’edició anual de la Revista Associats corresponent a l’any 2020 a través d’un vídeo publicat a les seues xarxes socials, seguit d’una sèrie de publicacions diàries on es mostraven les diferents pàgines i seccions de la revista. Des d’aquell moment, es van establir una sèrie de punts de recollida gratuïts a diferents establiments de la ciutat (Centro TECE, Manhattan Comics, Shopping Pro) que encara continuen en actiu per a que totes i tots puguen recollir un exemplar. A més, també es va publicar de manera digital podent-se llegir en qualsevol moment.

No obstant això, degut a la situació sanitària i les restriccions del moment no s’havia pogut realitzar una millor distribució i difusió, per això, seguint amb la iniciativa encetada l’any anterior amb l’exemplar de 2019, s’ha organitzat aquesta exposició en la que a banda de conèixer més a fons el Consell de la Joventut de Xàtiva i la tasca que realitzen, també es podreu fer amb un exemplar d’Associats 2020 i del suplement “Guia d’Associacions Juvenils 2020” de manera totalment gratuïta.

L’exposició romandrà oberta en l’horari habitual de la Casa de la Joventut de Xàtiva (de dilluns a divendres de 8:00h a 15:00h i de 17:00h a 20:00h, i dissabtes de 10:00h a 13:00h) i la seua duració estarà vinculada a la disponibilitat de la sala, per això, des del Consell de la Joventut de Xàtiva animen a tota la ciutadania a visitar l’exposició i a seguir-los a les seues xarxes socials.