La sessió tindrà lloc el proper divendres 12 de febrer a les 17h de forma telemàtica 

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva (CJX) consideren que ara més que mai cal comptar amb les màximes opinions possibles i fer partícip al conjunt de la joventut donant-los la capacitat d’aportar i decidir quin tipus d’accions es realitzaran.

Per això, animen a tota la joventut de la ciutat a juntar-se el proper divendres 12 de febrer a les 17h i participar activament d’un grup de treball obert per fer propostes de cara a la commemoració del Dia de la Dona Treballadora el pròxim 8 de març. Per participar solament cal posar-se en contacte amb el CJX a través del seu correu (cjxativa46800@gmail.com), telèfon (623176443) o missatge directe a les Xarxes Socials (Instagram: @conselljoventutxtv, Twitter i Facebook: @CJXativa) per tal de rebre l’enllaç per a la reunió.

Alexandra Boluda, responsable de l’àrea de Feminisme i Igualtat del CJX, explica que “És important que la joventut ens impliquem i participem d’aquests espais que pretenen sumar totes les veus, idees i inquietuds de la joventut, i fer-li front a aquesta pandèmia que no va a impedir que celebrem i reivindiquem una vegada més el Dia Internacional de la Dona”.