L’escola xativina és l’única de la comarca conveniada amb el Valencia CF

Una temporada més, el Ciutat de Xàtiva CFB seguirà formant part del projecte ESCOLES VCF a través del qual un club de primer nivell com el Valencia CF treballa conjuntament amb diferents escoles de futbol de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un projecte que busca cuidar el talent i fer créixer conjuntament la cultura futbolística valenciana.

En l’àmbit esportiu, ser una de les ESCOLES VCF permet als i les futbolistes del CDX estar dins del programa de seguiment esportiu del VCF, participar en jornades de captació en la Ciutat Esportiva del Valencia CF, rebre entrenaments de la mà de tècnics del club blanc-i-negre i incús formar part dels equips del Valencia CF en tornejos de caràcter nacional.

A banda, des d’un punt de vista més tècnic, el Valencia CF ofereix assessorament al Ciutat de Xàtiva amb un complet programa d’activitats de formació per a entrenadors i responsables esportius al llarg de tota la temporada.

A més, formar part del projecte ESCOLES VCF és també una mena de segell de qualitat, ja que el Valencia CF exigeix complir amb diferents estàndards de qualitat en diferents aspectes del club conveniat (gestió, formació tècnica, instal·lacions, model de joc i entrenaments…).

Per tot açò, des del Ciutat de Xàtiva CFB es mostren molt contents de seguir formant part d’aquest projecte, sent l’única escola de la comarca inclosa, i compartint aventura amb escoles destacades de la CV com Alboraya UD, Tavernes Blanques CF, Ribarroja CF, CF Històrics, Torrent CF, UD Alzira, Kelme CF, CF Cracks, CF Gandia, FB Denia i Torrevieja CF, entre altres.