Gent de la Consolació ha estat l’associació beneficiària

El Ciutat de Xàtiva Club Futbol Base va posar en marxa fa uns dies una iniciativa solidària en la qual sol·licitava als jugadors i jugadores que joguets nous o semi-nous per a entregar a una associació solidària de Xàtiva i així procedir al repartiment dels mateixos entre els sectors de la població més vulnerables. Aquesta activitat solidària del club presidit per Pepe Bernabeu ha estat supervisada pels responsables i tècnics de la línia femenina.

Durant el matí de hui, dilluns 28 de desembre, algunes jugadores del club i diversos tècnics s’han desplaçat a la seu de l’associació Gent de la Consolació de Xàtiva amb dos cotxes carregats de joguets. Allí van ser rebuts i rebudes per les persones responsables de l’associació amb la seua presidenta, Mercé Climent, al capdavant.

Per al club xativí està sent una bonica experiència que fa sentir que amb molt poc es pot ajudar i fer feliç a molts altres. La solidaritat és un valor molt important i l’escola de futbol del Ciutat de Xàtiva, a més d’entrenar a futbolistes, pretén també formar persones.