Els equips cadet masculí, juvenil femení i juvenil masculí es juguen diferents títols 

Els equips cadet masculí, juvenil femení i juvenil masculí del CH Xàtiva tanquen la temporada oficial del club, segona condicionada per la COVID-19, amb 3 finals. Aquestes es disputaran dissabte en diferents escenaris.

El cadet masculí de José Ángel Ventura i Jonathan Faus, flamant campió de lliga i acabat d’ascendir a Autonòmica, es juga el campionat provincial a les 12:45 h davant el CBM Castelló en el pavelló de Loriguilla.

D’altra banda, el juvenil femení de Pepe Navarro i Jordi Grau, també proclamat campió de lliga i amb l’ascens a Autonòmica assegurat, vol arredonir la seua excel·lent trajectòria amb una victòria en la final de Copa Juan Torres davant el CBM Serra d’Irta que tindrà lloc a les 18:00 hores en el pavelló de Castelló de la Ribera.

Finalment, el juvenil masculí de Toni Benavente i Adri Micó tractarà de tancar l’any amb un triomf també en la seua particular final de Copa Juan Torres a les 12:00 del migdia davant el CH Alcàsser en la pista d’aquest equip després de tancar invictes la fase prèvia.