Una part del Pla d’Inversions 2022/2023 anirà destinat a l’eficiència energètica

L’Ajuntament de Canals va licitar fa uns mesos les obres de Rehabilitació de l’última fase del Centre Social d’Aiacor. L’import, de més de 138.000 euros, venia amb càrrec a la Diputació de València, dins del Pla d’Inversions 2020/2021.

Es tracta d’un projecte molt ambiciós, i de gran demanda per part del veïnat d’Aiacor. Amb aquesta inversió, sumada als més de 200.000 euros ja invertits prèviament, les obres d’aquest Centre Social conclouran, quedant totalment equipat i habilitat per al seu normal funcionament. Cal afegir que, per tal d’adaptar l’immoble a les actuals normatives d’accessibilitat, s’ha treballat en l’adequació de l’accés de l’entrada principal, i també de les escales que connecten els diferents pisos de l’edifici.

A més a més, i fi de millorar l’eficiència energètica de l’edifici, part del Pla d’Inversions 2022/2023 anirà destinat a aquesta comesa. L’Ajuntament de Canals, en nota de premsa s’ha mostrat molt satisfet perquè el Centre Social d’Aiacor estiga ja prop de convertir-se en una realitat.