Els enfrontaments directes entre els primers classificats poden permetre als xativins retallar-los distàncies

Diumenge a les 17 h, el CD Olímpic rep al Torrent CF al Camp Murta en un partit corresponent a la jornada 14 de Tercera RFEF Grup 6. Aquest duel serà un dels atractius d’un cap de setmana plagat d’enfrontaments interessants, sobretot, entre equips de la zona alta, i que, per tant, pot provocar canvis destacats en la classificació.

Contra el Torrent, l’Olímpic intentarà mantenir la seua solidesa com a local i aconseguir un triomf que, si els resultats acompanyen, podria clavar-los en llocs de promoció d’ascens. Per a aconseguir-ho, Berna Ballester no podrà comptar amb Juanjo, mentre que seran dubte fins a última alguns futbolistes com Marc o Serpeta.

El rival a batre, el Torrent CF, aplega al Camp Murta en el seu millor moment, després d’aconseguir tres victòries consecutives, i amb sols dos punts menys que els xativins. En la temporada del seu centenari, el planter taronja compta amb futbolistes molt destacats com Ángel Cano, Jorge Julià, Lois, Gomis o Litri, així altres homes clau amb passat al CD Olímpic com Kedra, Escobar o el davanter Steve Ekedi.