Els xativins poden assegurar-se tant la permanència com l’opció de lluitar per l’ascens aquesta jornada

Demà dissabte a les 17:00 hores el CD Olímpic rep a l’Hèrcules CF B al Camp Murta. Aquest duel significarà la tornada del públic al camp xativí. Concretament, 150 abonats de l’equip blanc podran gaudir del partit en viu, després de l’autorització per part de l’Ajuntament de Xàtiva i sempre complint amb la normativa autonòmica vigent.

El partit de demà és important per als interessos de l’Olímpic, ja que una victòria asseguraria ja la permanència dels de Berna, així com la classificació per a lluitar en la segona fase per un lloc en la promoció d’ascens.

Per a aquest duel, Berna Ballester no podrà comptar amb Tendillo, per lesió, ni Kabir, que ha deixat l’equip per incorporar-se al Palamós. A més, Uche serà dubte fins a última hora, ja que encara arrossega molèsties físiques.

El rival, l’Hèrcules B, torna al Camp Murta per segona setmana consecutiva després de visitar Xàtiva per jugar contra la UD SIA Benigànim. Els alacantins estan molt necessitats de punts i buscaran donar la sorpresa per apropar-se als llocs de permanència.