El Roda pot ser un bon examen per veure les aspiracions de l’equip xativí

El CD Olímpic afronta aquest cap de setmana un complicat desplaçament. Diumenge a les 12:00 hores, els de Berna Ballester s’enfronten al CD Roda, un dels equips cridats a estar lluitant pels llocs capdavanters de la classificació aquesta temporada. 

Per a aquest duel, el cos tècnic xativí espera poder recuperar a Rafa Gimeno, però seguirà sense poder comptar amb Tenidillo i Joan. A banda, diversos jugadors han arrossegat molèsties al llarg de la setmana i seran dubte fins a última hora. 

Malgrat les baixes, l’Olímpic es desplaçarà a Vila-real amb la ferma intenció d’aconseguir el seu primer triomf com a visitant aquesta temporada i, de pas, presentar la seua candidatura com a aspirant a la lluita per la promoció d’ascens. 

Per a poder puntuar aquesta jornada, els de Berna Ballester hauran de mostrar la seua millor versió, ja que el conjunt castellonenc compta amb molts jugadors contrastats en la categoria, enter d’altes, alguns amb passat a l’Olímpic com els davanters Marc Cosme i Marco Farisato. 

D’altra banda, el CD Olímpic segueix rastrejant el mercat a la recerca d’un davanter que augmente les alternatives ofensives de l’equip. Un dels noms que més força ha agafat en els darrers dies és el d’un vell conegut com Alex Cortell, però des del club asseguren que encara no s’ha aplegat a cap acord amb el jugador i que també estan treballant en altres opcions.