Els xativins poden clavar-se en la lluita per la promoció si mantenen la seua ratxa com a locals

Diumenge a les 17 h, el CD Olímpic rep al Camp Murta la visita del Athletic Club Torrellano. El conjunt alacantí, tot i ser un nouvingut a la categoria, compta amb un potent planter i es troba als llocs capdavanters de la classificació.

Per a aquest duel, Berna Ballester no podrà compar amb Frangi, Rueda ni Tendillo, però s’espera la tornada del defensa Joan Esteve i la millora d’un Rafa Gimeno que ja va tindre minuts davant el At. Saguntino.

Pel que respecta al rival, el Torrellano aplega a Xàtiva amb la necessitat de guanyar per seguir en la part alta després de la seua relliscada de la passada setmana. Amb jugadors experimentats en categories superiors com Neftalí, Jony Ñíguez, Javi Llor o Chechu Flores, els alacantins han signat un gran inici de lliga que els ha fet col·locar-se en la quarta posició amb 18 punts, a tan sols dos d’un lideratge que comparteixen València Mestalla i Atzeneta.

Aquest diumenge, per tractar de superar a aquest difícil rival, el CD Olímpic deurà recórrer al factor Murta. Mantenir la bona ratxa com a local és clau per als xativins i, en aquest cas, una victòria significaria igualar a punts amb el seu rival i presentar la seua candidatura a lluitar pels llocs de promoció d’ascens.