Els xativins inicien al Port de Sagunt una setmana intensa de competició

Tres partits en hui dies li esperen al CD Olímpic i a la majoria d’equips del Grup 6 de Tercera Divisió RFEF. Per als xativins, el primer d’ells serà demà a les 18:00 en El Fornàs amb el CD Acero com a rival. I una vegada superat eixe primer duel, els de Berna Ballester es veuran les cares amb l’Hércules CF B (dimecres 8 a les 11:30 h al Camp Murta), mentre que el següent cap de setmana visitaran al Recambios Colón.

Del partit de demà, que estarà dirigit per José Miguel Carballa Miñana, cal destacar que s’enfronten dos equips, a hores d’ara, rivals directes i que sols estan separats per un punt en la classificació. L’Olímpic, amb 20 punts, està a les portes dels llocs de promoció d’ascens, però l’Acero també està quallant una gran temporada i pot superar novament als xativins si s’emporta els tres punts.

Novament, l’equip de Berna Ballester tractarà d’aconseguir el seu primer triomf com a visitat i haurà de fer-ho sense dos homes importants com Frangi i Rueda, sancionats, i amb els dubtes de Juanjo i Serpeta. Tot açò provocarà que el cos tècnic faça variacions en un onze inicial en el qual podria tornar a estar el jove central Marc Grau.

El rival a batre, el CD Acero, està entrenat per un exjugador de l’Olímpic com Jandro Castro i té en el seu planter a altres homes amb passat blanquet com Jefrie i Uche. A més, Alejandro Pereira, Adrián Morón, Ximo Navarro i Pablo Morgado també destaquen entre els del Port de Sagunt, tot i que aquest últim no podrà jugador contra l’Olímpic per sanció.