Un empat val als xativins per segellar la seua classificació per a les eliminatòries

Diumenge a les 18:00 hores el Vicent Morera de Silla acull la primera de les finals que té per davant el CD Olímpic en la lluita per l’ascens a Segona Divisió RFEF. El conjunt xativí busca la classificació per a la tercera i definitiva ronda. Per a assegurar-se aquesta classificació de manera matemàrica, els de Berna necessiten sumar un punt en els dos partits que resten en aquesta segona fase i davant el Silla CF, rival directe en la lluita per l’objectiu, tenen la primera oportunitat per a aconseguir-ho.

Donada la igualtat vista en el partit d’anada, que va salvar l’Olímpic remuntant al Camp Murta, el partit de diumenge serà molt complicat per als interessos xativins. Per a aquest duel, Berna recupera a Farisato després de complir sanció i tan sols tindrà les baixes dels lesionats de llarga durada Mikel Solís i Uche.

Cal destacar que aquesta serà la primera jornada des de la relaxació de les mesures per fer front a la COVID-19 que permet una major presència d’aficionats als camps de futbol, i per això s’espera un ambient a l’altura de la trascendència del partit.