Viorel Boian sembla el millor colocat per incorporar-se al conjunt xativí

El CD Olímpic s’ha trovat amb un important contratemps en aquest inici de lliga. Segons va exposar ahir l’entrenador Abel Buades a XTRADIO ESPORTS, el porter Luisma Tovar va demanar fa uns dies eixir del club i l’Olímpic ja negocia la seua desvinculació.

Això sí, el club xativí novament ha reaccionat ràpid i s’espera que aquesta setmana aplegue el seu sustitut. L’elegit és el porter natural de Moldàvia Viorel Boian. Tot i que ha començat la temporada al Ribamontán Al Mar de Cantabria, l’Olímpic negocia la incorporació d’aquest porter jove però amb una imponent trajectòria després de destacar en equips com el Rayo Cantabria o el Barakaldo, amb qui va aplegar a disputar la promoció d’ascens a Segona A. El seu bon rendiment li va valer per incorporar-se la temporada passada al filial del Deportivo de la Coruña i va estar en dinàmica del primer equip com a tercer porter.

Cal recordar que aquest seria el segon canvi en la porteria del CD Olímpic en el que va de temporada. Fa uns dies, David Ferrer va ser qui aplegà a La Murta per omplir el buit deixat per Kabir Kholi i ara es Luisma el que pot deixar un lloc que el club vol cobrir amb Viorel.