Els xativins afronten la segona fase amb el segon millor coeficient i amb novetats en la plantilla

El Novelda CF, cuer del grup B de Tercera Divisió, ha aconseguit dues de les seues tres victòries d’aquest curs contra el CD Olímpic. Els xativins van protagonitzar un mal partit en la primera volta a La Magdalena i ahir, amb una dolenta segona part, es van veure novament superats per un rival molt limitat, però molt més ambiciós. El gol inicial de Farisato per a l’Olímpic el van remuntar els alacantins amb dues dianes de Toni en el tram final, deixant el marcador final en 1-2.

L’últim partit de la primera fase va començar molt bé per als interessos xativins. Al cap de 9 minuts, Marco Farisato aprofitava una pèrdua de baló de l’ex de l’Olímpic Belda per plantar-se en l’area i superar al porter amb un tir creuat. L’Olímpic va seguir controlant el partit i tant Nico Cabanes com Tanque van gaudir d’ocasions claríssimes per a ampliar la renda. Abans del descans, el Novelda millorà i va començar a trobar-se més còmode, fruit també de la lesió del local Ortolà, que va obligar Berna a reestructurar l’equip.

Al segon temps, el Novelda va anar guanyant protagonisme. Belda, qui havia començat el partit com a central, va passar a jugar per banda esquerra i amb la seua insistència ajudà als seus a crear perill. Els problemes a l’Olímpic van anar creixent amb la lesió de Frangi i un nou canvi obligat. En el tram final, el Novelda va avançar línies per buscar l’empat i aquest el va anotar Toni aprofitant un baló solt després d’una rematada de Joseto. Poc després, el mateix Toni completava la remuntada rematant una falta lateral. Després del segon gol visitant, va reaccionar l’Olímpic i a punt va estar d’empatar, però el partit va acabar pitjor encara amb l’expulsió de Rafa Gimeno.

Amb aquesta derrota, l’Olímpic acaba la primera fase amb 25 punts i un coeficient de punts d’1,389, segon millor dels equips classificats. En la segona fase que començarà la setmana que ve, els de Berna s’enfrontaran a Villarreal C, Silla i Recambios Colón amb l’objectiu de fer-se amb un dels dos bitllets per a les eliminatòries finals per l’ascens.