Els xativins sumen un punt davant el líder en un partit molt treballat

El CD Olímpic va tornar passat dissabte a la competició després mes i mig després de disputar el seu últim partit oficial. Aquesta no va estar exempta de suspens, ja que el partit va estar en risc d’ajornar-se pel problema sorgit a una de les torres de llum del Camp Murta a causa de les fortes ratxes de vent. Finalment, el partit es va iniciar amb 15 minuts de retard, però es va disputar sense problemes.

El duel va començar amb el Eldense dominador, deixant patent la seua situació classificatòria. L’Olímpic va acusar la inactivitat i es va veure clarament superat en el tram inicial. Els visitants es van avançar al minut 19 amb un clar penal que va materialitzar el seu capità David López. Després del gol, els alacantins van baixar un poc el ritme i això ho va aprofitar l’Olímpic per a guanyar presència i començar a millorar el seu joc. De fet, en el tram final del primer temps, els xativins van tindre diverses ocasions per a aconseguir l’empat amb rematades de Farisato i Ekedi, així com amb tinrs de Juanjo Calvo i Rueda.

Després del descans, l’Olímpic va seguir millorant i va obtenir premi al seu esforç. Uche, que s’estrenava com a titular aquest curs, va marcar un gran gol després d’una falta lateral llançada per Rueda per a posar l’1-1 al marcador. Poc després, el recent fixatge Leomar completava la remuntada per als xativins. Poc va durar l’alegria als xativins, ja que Óscar Díaz va marcar el 2-2 per al Eldense quan falten 20 minuts per a la fi del partit. A partir d’ahí, va haver-hi molt poc de ritme i cap ocasió que destacar més enllà de la intenció dels visitants d’aconseguir el tercer davant un Olímpic que va acabar plagat de joves com Kabir, Tanque o Raúl Sanchis, que va debutar també dissabte tot i ser encara jugador d’edat juvenil.

El punt aconseguit no canvia en excés la situació classificatòria de l’Olímpic, però sí que significa un pas important anímicament de cara a l’intens mes de febrer que els ve per davant. El pròxim partit dels xativins està previst per a dimecres a les 17:00 hores a Sant Vicent del Raspeig contra el Jove Español.