Els xativins es retroben amb la victòria i acumulen tres jornades sense encaixar

La solidesa defensiva és una de les principals armes del CD Olímpic aquesta temporada i ahir ho va tornar a demostrar al Camp Murta. Els de Berna Ballester van deixar la seua porteria a zero per tercera jornada consecutiva i, gràcies a una major efectivitat ofensiva del que és habitual, van aconseguir un important triomf per 3-0 davant el Callosa Deportiva.

El partit va començar amb uns primers minuts de ritme molt baix, però l’Olímpic es va avançar al marcador prou prompte. Al minut 8, Juanma posava una gran centrada després d’un córner tret en curt i Pallarés, amb una subtil rematada, posava l’1-0 al marcador. Malgrat el gol, el partit tornà al seu guió inicial i poc més va passar en els primers 45 minuts.

Després del descans, el Callosa va canviar el seu plantejament per ser ofensiu, va aconseguir major fluïdesa en el seu joc, però també va començar a concedir més espais a l’Olímpic. Els locals van tindre els seus millors minuts al voltant de l’hora de partit amb dues bones ocasions protagonitzades per Serpeta i Lucho, i el 2-0 que va anotar Rueda aprofitant un penal molt protestat pels jugadors visitants. El tercer i definitiu gol no va aplegar fins al temps de descompte i el va anotar Eloy després d’un ràpid contracolp. El jove migcampista va celebrar el seu primer gol en Tercera RFEF d’una manera molt especial amb l’entrenador Berna Ballester, el seu principal valedor.

Amb aquesta victòria, el CD Olímpic puja fins a la novena posició i està a sols un punt dels llocs de promoció d’ascens, tot i haver disputat un partit menys que la majoria dels seus rivals.