L’equip xativí va brindar una victòria solvent als seus aficionats en el dia de la seua presentació

La pretemporada del CD Olímpic va acabar amb un bon sabor de boca després d’imposar-se, passat dissabte, a la UD Alzira per 3-1. Els aficionats que s’aproparen al Camp Murta van poder gaudir d’un bon partit dels seus que va arredonir la vesprada de presentació de la plantilla.

L’agenda de dissabte va començar amb la presentació dels jugadors del primer equip. D’aquest acte cal destacar l’absència encara d’un segon porter, així com la presència d’Aidan, un jove migcampista ofensiu que s’ha incorporat recentment.

D’altra banda, pel que fa als parlaments, no escoltarem ni a l’entrenador, Abel Buades, ni al capità de l’equip, Berna Ballester. Qui sí que agafà el micròfon fou el vicepresident del club, José Colomer, qui va traure pit de la gestió actual en comparació a etapes anteriors, i també l’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, qui va animar als aficionats a fer costat a l’equip al Camp Murta.

Pel que fa al partit, l’Olímpic va formar d’inici amb un 11 que podria ser el del debut davant el Crevillent amb Luisma, Tendillo, Solís, Frangi, Rafa Gimeno, Rueda, Ortolà, Clausi, Juanjo, Miki i Ekedi. Amb aquest equip sobre la gespa, l’Olímpic va patir en els primers minuts davant un Alzira molt intens que es va avançar al quart d’hora en una jugada mal defesa pels xativins. Això sí, el gol va fer reaccionar als locals, que anaren millorant en joc i sensacions fins a aconseguir l’empat abans del descans amb un bon gol de Miki Cantave. Ja en el segon temps, Rueda completava la remontada de penal i Miki tornava a veure porta per anotar el 3-1 definitiu.

Amb aquesta victòria, l’Olímpic acaba la pretemporada amb la moral alta i ja es prepara a consciència per al seu primer partit de lliga previst per a diumenge a les 18:00h al Enrique Miralles contra el Crevillente Deportivo.