L’equip xativí comença guanyant un intens mes de febrer

El CD Olímpic va començar ahir la seua particular marató de partits amb una important victòria davant el Jove Español de Sant Vicent del Raspeig. El partit, corresponent a la jornada 2, es va poder disputar en terres alacantines sense complicacions. Es van donar cita dos dels equips que menys havien pogut competir fins ara per la COVID-19 i en eixa tessitura l’Olímpic es va imposar per 0-1 amb un gol matiner.

El partit va començar amb un Olímpic molt endollat i a punt va estar Rueda d’avançar als xativins amb un gran llançament. El gol visitant no va tardar a aplegar. Al minut 9, l’Olímpic obria el marcador amb una treta des del cantó que va acabar en gol en desviar-la un defensor local, tot i que el gol semblava inicialment marcat per Farisato. A partir d’ahí, el Jove va intentar reaccionar, però l’Olímpic va estar prou còmode i va tindre ocasions clares per ampliar la seua renda abans del descans.

En la segona meitat, els locals van buscar canviar la cara al partit amb diversos canvis, però l’Olímpic va seguir tenint les millors ocasions. Ekedi es va topar amb el travesser i Farisato amb el porter Francesc, ex del CD Olímpic. En el tram final, els alacantins van guanyar metres en la cerca del gol de l’empat, permetent a l’Olímpic disposar de contracolps per poder sentenciar el partit. El segon gol no va aplegar i l’Olímpic va acabar patint en el tram final per a aconseguir un triomf clau.

Ara, els xativins es preparen ja per a altre desplaçament a terres alacantines on diumenge s’enfrontaran a un dels equips més potents del grup com el CF Intercity de Sant Joan.