Un solitari gol de Frangi permet als xativins sumar els primers tres punts

L’inici de lliga del CD Olímpic va significar el primer triomf de l’equip al Camp Murta. El jove Español va complicar i molt als de Berna Ballester, però el gran gol de Fran Giménez al primer temps va ser suficient per a que els tres punts es quedaren a Xàtiva.

El partit va començar amb un Olímpic molt valent i als pocs minuts va aplegar la primera ocasió clara per als locals després d’una internada de Serpeta per banda dreta. El jugador canalí fou novament protagonista amb una gran centrada que no va poder rematar Pallarés per molt poc. Però, qui si va rematar amb encert, fou Frangi per marcar l’1-0 després d’una centrada mil·limètrica de Juanma. A partir d’ahí, els locals baixaren un poc el ritme i el Jove començà a crear perill. Això sí, Leomar Pinto va estar a punt de marcar el segon per a l’Olímpic amb un llançament llunyà que va rebujar Alberto.

En la segona meitat, el Jove va seguir posant en problemes als de Berna Ballester, sobretot, amb tretes de banda en llarg que a punt van estar d’acabar en gol en diverses ocasions. També Banegas va estar prop d’aconseguir l’empat amb un tir potent des de la frontal que Viorel va aturar amb encert. En el tram final, amb molts canvis en els dos equips, el partit va anar gelant-se fins a aplegar al xiulit final.

Amb aquest triomf, l’Olímpic comença amb bon peu la lliga, just abans de visitar a un dels equips més portents del grup com el VCF Mestalla, actual líder, el pròxim dissabte a les 18 h.