Un positiu per COVID al club alacantí provoca l’ajornament del partit previst per a demà

Els enfrontaments d’aquesta temporada entre el CD Olímpic i el Jove Español de Sant Vicent del Raspeig pareixen estar maleïts. En la segona jornada de lliga, l’equip alacantí devia visitar el Camp Murta, però positius per coronavirus al seu planter van provocar l’ajornament de l’encontre. Aquest es va fixar novament per al 20 de desembre i, en aquest cas, la COVID va afectar alguns jugadors xativins i es va ajornar novament. La tercera data fixada fou la del 13 de gener, però el tancament perimetral de Xàtiva va impedir el duel.

De fet, la FFCV va decidir fa uns dies invertir l’ordre dels partits i el duel previst per a aquesta setmana, corresponent inicialment a la Jornada 11, va passar a ser el de la Jornada 2 per evitar que es disputara el duel de la segona volta abans del de la primera.

Aquesta història infinita suma un nou capítol en el dia de hui. Novament, un positiu per Covid al planter del Jove Español ha provocat l’ajornament del duel que devia disputar-se en la vesprada de demà.

De moment, l’Olímpic deurà esperar per tornar a la competició. L’equip xativí segueix realitzant la seua particular mini-pretemporada ara, una vegada acabat el seu exili a La Llosa de Ranes, novament al Camp Murta.