Abel Buades no podrà comptar amb Esteban per sanció, mentre que Nico Cháfer serà dubte

Diumenge a les 17 h el CD Olímpic rep al Elche Ilicitano al Camp Murta. Per al conjunt xativí, aquest partit és una bona oportunitat per a recuperar sensacions i tornar a una dinàmica positiva. La imatge de l’equip no ha estat positiva els dos últims partits i és clau tornar a la millor versió per tractar d’acabar la temporada com més amunt millor.

Per a enfrontar-se al filial il·licità, Abel Buades no podrà comptar amb Esteban per sanció, mentre que Nico Cháfer serà dubte després de retirar-se de la sessió d’entrenament d’ahir. Per contra, el cós tècnic de l’Olímpic recupera a Jefrie una vegada complida la seua sanció, el que augmenta les alternatives a nivell ofensiu.

Pel que fa al rival, el Elche B aplega en un dels pitjors moments de la temporada per a ells. Els franja-verds acumulen 10 jornades sense guanyar i, junt amb el Vilamarxant, són el pitjor equip del que portem de segona volta. Això sí, els joves il·licitans estan aconseguint millor resultats com a visitants, els que els fa més perillosos davant un Olímpic que aquesta temporada no està sent sòlid al seu estadi.

Amb sis punts menys que els xativins, el filial de l’Elx deu reaccionar si no vol veure compromesa la seua situació classificatòria, ja que pot apropar-se perillosament als llocs de descens si no canvia la seua dinàmica.

El partit de diumenge al Camp Murta estarà dirigit per l’àrbitre Àlvaro Rallo Estévez, assistit per Rita Cabañero Mompó i Alejandro Martínez Morillo.