El club xativí posa així la primera pedra del nou projecte 

Després de moltes setmanes sense transmetre cap informació oficial, el CD Olímpic ha fet pública la primera decisió en l’àmbit esportiu de cara a la pròxima temporada. El club de La Murta ha confirmat la continuïtat del tècnic Abel Buades com a màxim responsable del primer equip, el que significa un primer pas important en la planificació del club. 

Fa unes setmanes, el tècnic de Benimodo ja va avançar a XTRADIO la intenció de seure’s amb els dirigents del club per conéixer les intencions del club quant al projecte esportiu i negociar la seua continuïtat si hi havia entesa. Aquesta sembla que ha aplegat i per això Buades seguirà un curs més a la banqueta xativina. 

La darrera temporada, l’entrenador olimpista no va aconseguir que l’equip tinguera la regularitat desitjada. Tot i això, en el moment de la finalització de la lliga, l’equip es trobava en una còmoda 10a posició. Però, cert és que l’equip deurà millorar el seu rendiment com a local si vol convéncer a uns aficionats que el darrer curs sols van poder gaudir de 5 victòries en 14 partits jugats al Camp Murta.

D’altra banda, el CD Olímpic continua tenint pendent convocar una assemblea de socis per tancar correctament la temporada, així com regularitzar la situació institucional del club amb una Junta Directiva que pose fi a la gestió temporal de l’actual Junta Gestora.