El club xativí aposta definitivament per Berna Ballester per a dirigir al primer equip

Com ja va avançar passat dimecres al nostre programa el vicepresident del CD Olímpic José Colomer, Berna Ballester ha estat l’escollit per a dirigir al primer equip del club fins a final de temporada. Després de dues setmanes de manera interina i una vegada obtesa la titulació necessària, el fins ara capità xativí passa a ser definitivament l’entrenador del primer equip i, per tant, el responsable d’intentar capgirar la situació esportiva. 

Aquest diumenge a les 17h, l’Olímpic rep al Camp Murta a el Jove Español de Sant Vicent del Raspeig, un enfrontament ajornat des de la segona jornada del campionat. Aprofitant que aquest cap de setmana no hi ha jornada prevista en aquest grup, es veuran les cares dos equips que, a hores d’ara, es poden considerar rivals directes i, a més, els dos conjunts han canviat d’entrenador les últimes setmanes. 

Pel que fa a efectius disponibles, Berna podria tornar a comptar amb Rueda després de superar les molèsties que el van deixar fora contra l’Elx B. Per contra, Miki Cantave es seriós dubte per a aquest duel.

El partit de diumenge serà una nova oportunitat per a que l’Olímpic es puge al tren de la lluita per la promoció d’ascens i per a tractar d’aconsseguir la primera victòria al Camp Murta aquesta temporada.