El club xativí busca aplegar a la part més sentimental dels seus aficionats

El CD Olímpic segueix avançant en la seua campanya d’abonaments en la qual l’objectiu marcat és el d’aplegar als 600 carnets. Per a aconseguir-ho i just abans de que el públic puga tornar a La Murta en pretemporada, el club xativí ha publicat un emotiu vídeo per tractar d’aplegar a la part més sentimental dels seus aficionats.

Els 40 segons que dura l’audiovisual, rodat al Camp Murta, tenen un sol protagonista. Es tracta de Marcos, un fidel i històric aficionat a l’equip xativí que sempre es fidel a la cita del seu equip i es molt reconegut pels seus ànims a l’equip. El vídeo conclou amb la pregunta “Vas a dexar-lo sol?” per animar als aficionats a ser igual de fidels i acompanyar a Marcos fent costat a l’equip. 

En l’àmbit esportiu, el CD Olímpic afronta demà un nou amistós de Pretemporada. El Guillermo Olagüe acull un interessant duel de rivalitat històrica entre el CF Gandia, que milita ara en Preferent, i un CD Olímpic que aplega amb la moral alta després de la victòria i les bones sensacions del partit davant el Sueca.