L’equip se sent perjudicat per diverses decisions arbitrals

El CD Olímpic va perdre ahir per 3-2 en la seua visita al Orihuela CF. L’ajustat marcador demostra la igualtat que va haver-hi entre tots dos conjunts. Una igualtat que, segons apunten des del club xativí, es va veure condicionada per diverses decisions arbitrals que van ser prou negatives per als de Berna Ballester.

El partit va començar amb el dos equips molt concentrats, però fou el Orihuela el qui va colpejar primer. En el minut 9, Sergio Camacho posava per davant als locals amb un gol de falta directa. Açò va fer reaccionar a l’Olímpic i, després d’un parell de bones ocasions, aplegava l’empat en una acció d’estratègia culminada a la perfecció per Lucho. Però, malauradament, l’alegria no va durar molt. Abans del descans, els locals tornaven a avançar-se a l’eixida d’un córner.

En la segona meitat, l’Olímpic es va mostrar valent i va buscar insistentment la remuntada. Als xativins els va costa crear ocasions de perill, però Serpeta va posar el 2-2 al marcador en aprofitar un penal que ell mateix havia provocat amb el temps reglamentari quasi complit. Tot apuntava a l’empat, però, en el temps afegit, l’àrbitre assenyalà un penal a favor dels locals i l’ex de l’Olímpic Lolo Ivars el va convertir en gol i va fer que els tres punts es quedaren en Los Arcos.

Amb aquesta derrota, el CD Olímpic completa la primera volta de la competició sense guanyar com a visitant. Tot i això, el gran rendiment com a local ha permés als xativins sumar 24 punts i establir-se en la zona central de la classificació.

Ara, l’equip de Berna Ballester agafarà vacances per a desconnectar i tornar amb les piles carregades de cara a una tornada a la competició que, per a ells, està prevista per al dia 9 de gener.