Els de Xàtiva buscaran la primera victòria a domicili en la segona part de la competició

Està previst per al Diumenge dia 9 a les 12:30 hores l’encontre davant el FC Jove Español. Serà la jornada 2 de la segona Volta de la competició, tot i que serà el primer partit per als de Berna Ballester després de descansar en la primera jornada.

Per aquest partit el tècnic xativí no podrà comptar amb Moscardó, jugador sancionat amb dos partits després de l’expulsió a Oriola. A més a més cal sumar més baixes a causa dels diferents positius per la Covid, que han anat ampliant la llista de no disponibles. A l’espera de l’evolució en aquestes últimes hores fins i tot, podríem estar davant d’un nou ajornament al grup sisé de la 3RFEF.

Per altra banda, el Jove Español, ve de disputar el seu primer partit en aquest 2022 en jornada intersetmanal. El conjunt alacantí estrenava entrenador. Jaime Pérez al capdavant del conjunt de Sant Vicent del Raspeig des de fa a penes una setmana va aconseguir un meritori empat a 1 a Los Arcos. A aquest planter hi ha jugadors molt contrastats a la categoria com Abraham Gomis o els ex del CD Olímpic Luís Ortíz i Víctor Banegas.