Juanjo Clausi deixa l’equip del Camp Murta

Els últims dies del mercat de fixatges de Tercera Divisió estan sent actius per al CD Olímpic de Xàtiva. Els darrers dies, el club xativí ha intensificat els moviments i s’han produït dues altes i una baixa al primer equip.

Pel que fa a les incorporacions, el club de La Murta ha sumat al seu projecte al jugador de banda Marc Albert i a l’atacant Leomar Pinto. Marc és un jugador polivalent que pot jugar tant de lateral com d’extrem. El jugador mallorquí compta amb experiència al futbol estranger després d’estar a la Xina i a la Lliga Universitària dels Estats Units. Per part seua, Leomar Pinto és atacant veneçolà que pot ocupar les dues bandes o la mitja punta. Als seus 23 anys té sobrada experiència en Tercera i Segona B després de militar en equips com el Cartagena, Cadiz B, Elche B, Ontinyent o Gerena, des d’on arriba procedent després de disputar 11 partits al grup 10-B de Tercera aquesta temporada. Aquestes podrien no ser les úniques arribades, ja que es treballa per a un tercer reforç.

Per contra, en les últimes hores s’ha conegut l’eixida de Juanjo Clausi. Tot apunta que el jugador d’Albalat pot tornar a la disciplina del Paterna. Es tracta d’una pèrdua important per a l’equip xativí, ja que el jugador format a La Masia ha sigut titular en els 7 partits disputats per l’Olímpic en el que va de lliga.

Amb aquests moviments al planter i sense baixes per lesió, l’equip de Berna Ballester rep demà a les 17:00 hores al Camp Murta la visita del líder, el CD Eldense. Els xativins, sense competir des de fa un mes i mig, ho tenen tot en contra, però volen reprendre l’activitat donant la sorpresa contra un conjunt alacantí que sols ha perdut un partit fins ara i que es va imposar per 3-0 al duel de la primera volta.