Aquest cap de setmana es coneixeran alguns dels equips que competiran en Tercera

La temporada esportiva del CD Olímpic ja ha acabat. De fet, en el club xativí s’està començant a treballar en la planificació del pròxim curs. En aquesta planificació, serà important saber quins seran els rivals a batre, sobretot, aquells que sobre el paper seran els projectes més potents. En eixe sentit, l’última jornada de Segona Divisió B i la final per l’ascens a Segona Divisió RFEF d’aquest cap de setmana són cites clau. A banda, la consecució o no dels objectius de cada equip és important per veure també que jugadors estaran al mercat.

Fins ara, a banda del CD Olímpic, Recambios Colón, Jove Español i Benigànim tenen assegurada una plaça en Tercera Divisió procedents del grup intermedi. A més, Silla, Saguntino, Roda i Villarreal C també estaran el pròxim curs en tercera com que no han superat la promoció d’ascens. A aquesta llista se sumarà el perdedor de l’eliminatòria final per l’ascens entre Intercity i Elx B.

Pel que respecta a equips descendits de Segona Divisió B, Valencia Mestalla i Orihuela ja són matemàticament equips de Tercera, i aquest cap de setmana podria caure també l’Atzeneta UE, que necessita una carambola de resultats per aconseguir la permanència.

Una vegada superat aquest cap de setmana, tan sols quedarà conéixer als equips provinents de la fase de permanència de Tercera i, més avant, els que aconseguisquen l’ascens des de la Regional Preferent.