Els de Berna volen allargar la bona ratxa i distanciar un rival directe

Demà a les 17:00 hores el CD Olímpic rep al Jove Español de Sant Vicent per disputar un partit que hauria d’haver-se jugat fa ja uns quants mesos. Sembla que, ara sí, podrà finalment jugar-se un duel que és de vital importància per als dos conjunts, tenint en compte el moment de la competició en el qual es troben.

Els de Berna Ballester busquen seguir amb la ratxa de victòries i mantenir la fortalesa aconseguida les darreres setmanes al Camp Murta. Per a això, quasi la totalitat del planter està disponible a excepció de Tendillo, que es va lesionar en el duel contra el Villajoyosa.

Enfront estarà un Jove Español molt necessitat de punts i que no està aconseguint sent regular aquesta temporada. Els alacantins van empatar el darrer cap de setmana contra el Benigànim i ocupen la sèptima posició, per la qual cosa necessiten sumar per eixir dels llocs de perill. Això sí, han disputat un partit menys que l’Olímpic i sumen sols sis punts menys que els xativins, per la qual cosa un triomf al Camp Murta podria donar-los ales.